Hem > Foton, Funderingar, NLP, Träning, Valdemar > In my head

In my head

Semestern var underbar!!

Bilder kommer när jag orkat sortera de ca 1200 bilderna… Efter att ha hyrt ett rum i Montenegro, som låg bredvid en pizzeria där de lagade grymt goda pizzor kan ni ju gissa vilket skick man kände sig som när man kom hem, hehe. Öl och pizza byggde denna vackra kropp? :)

Jag blev inspirerad av Sigrid som ska göra en hälsomånad. Jag kör en egen variant: Hälsoprojekt år 2012! Började denna veckan.

Vägning, mätning, före-/efterbilder. Logga träning och mat. Testa nya träningsappar som Zombies Run! Hänga på gymmet, köpa kostplan, träna med Valle. You name it! Längre fram hägrar belöning när jag nått delmål1. Läsa näringslära och kostråd. Jag har länge varit sugen på att göra detta, men upplevt att jag inte haft tid. Nu är det äntligen prioriterat. Säg till om ni vill veta mer. :)

Jobbar 2 dagar denna och nästa vecka. NLP Master-utbildning börjar till helgen. Nästa vecka börjar skolan på fredagen så planer innan dess är att hänga på gymmet och hitta på en träningsform jag kan göra ihop med Valle. Någon som vet något om barngympa?

Och på tal om Valle har jag en fråga till er som känner mig och vet något om sånt här – Borde jag skaffa en katt? Valle avgudar katter och jag har funderat lite på det (lär behöva fundera en hel del till…). Men katt – hur gör man?

Annars blir det undulater.

Annonser
  1. Cathrine
    augusti 23, 2012 kl. 9:58 f m

    Jag säger njae med att skaffa katt, det är lite halvt som att ha ett barn till.. Och många katter blir stressade av barn. Sen eftersom du bor i stan blir det ju innekatt och det är lite pyssel med dörrar och fönster och så.. Min erfarenhet av det iaf :). Kul att du är tillbax i bloggen!

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: