Gone mad

Ja nu när jag får möjlighet till nya arbetsuppgifter om jag ”bara” är ledig 4 veckor i sommar (som småbarnsförälder har man ju rätt att vara föräldraledig vilket är populärt bland anställda, men kanske inte av arbetsledningen) dyker en del funderingar upp. (Jag borde verkligen sluta tänka.)

Bekymmer1: Jag hade lovat mig själv att vara ledig 6 veckor för jag tycker jag är värd det. Men det går väl att skippa mot belöningen att testa något nytt.

Bekymmer2: Jag vill vara ledig 4 veckor i augusti men så ”råkade” jag hitta hopp-kurs i stallet i dagarna 4 som jag nog bestämt måste gå på! Och den ligger vecka 26, så då måste jag nog vara ledig.

Andra planer ser ut att vara Norrland och Jugoslavien. Men behöver ha ett stort THINK över det med.

Teori-lektion i stallet igår har annars övertygat mig om att hästar är mitt kall! ;) Får alltid höra spännande saker när jag är där. Tydligen kan man löshoppa hästarna, låta dom hoppa hindrena själva. Hade jag aldrig hört innan. Eller ännu hellre, sitta på och blunda!

Dessvärre är de andra i ridgruppen livrädda för att hoppa så det får nog bli hopp special om man ska testa det. Och hopp special blir på fredag! Ska nog unna mig att inte jobba i helgen också. När jag väl slutade jobba lördagar (nåja, en helg hittills) så upptäckte jag hur gött det är att inte jobba lördag. ;)

Roligt också att min ridlärare erkände att hon älskar att hoppa men gör det mycket sällan eftersom det är så jobbigt att bära ut hindrena. I knew it! Det är inte bara  jag som tycker det suger att bära bommar. Men det är väl som med det mesta i livet, vill man ha det som är vid målet, så måste man göra slitet.

Och Valle den skojaren är inte lite fräck! Han har fått ett spel på iphonen som han kan fjäska sig till att få spela på. Så sitter han och spelar, så hör jag hur mobilen ringer, men han trycker bara bort samtalet och fortsätter spela. As! :)

Annonser
  1. februari 29, 2012 kl. 10:01 e m

    Norrland i sommar måste verkligen bli av!!! Jag frågade förresten Anja idag vad som var bäst under semestern och svaret dröjde inte många sekunder…i Göteborg med Martina=)! kram

  1. No trackbacks yet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: